Friday, October 30, 2009

Weird error on 8.5.1 Notes client

Has anyone seen this error before?




It says CLFNM0257E: An error occurred trying to get a previewer from COR. Please contact your administrator. Widget is disposed

Then after I click ok my preview pane no longer works. However closing the tab and re-opening it fixes the issue. I am running 64 bit vista...

Weird right?


Update: this error seems to only happen with I use my scroll wheel on my mouse... It opens an email at random when I'm scrolling and that error shows up. When I close the email the preview pane doesn't work.

10 comments:

  1. Did you open a PMR on this issue? We had this issue occur on Windows 7

    ReplyDelete
  2. Did you ever find a resolution to this issue. We're seeing it in a Vista client. It seems to happen when using the scroll wheel on a mouse.

    ReplyDelete
  3. Ditto the previous comments - Did you get this resolved?

    ReplyDelete
  4. Talked to IBM - This is a known bug with 8.5.1 in 64-bit operating systems. This is going to be fixed in 8.5.2, and perhaps in 8.5.1 SP1.

    ReplyDelete
  5. Only 64bit Windows? I am getting it with a Windows 7 32 bit install.

    ReplyDelete
  6. Sorry I didn't see this sooner. No, I didn't open a pmr yet. I figured I would just deal with it until it really annoyed me :) That is great news Sam! When ever I call IBM and ask for support on Lotus Notes and 64bit tell me it's not supported :/

    ReplyDelete
  7. It looks like this is not fixed in lotus 8.5.1 FP1 :(

    On a side note, the new fix pack 1 for 8.5.1 does provide support for 64 bit but only Windows 7 and not Vista. The link below is the supported OS's:


    http://www.ibm.com/support/docview.wss?rs=475&uid=swg21385293

    ReplyDelete
  8. Fixed on 8.5.2, see link:

    http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21415345

    ReplyDelete
  9. I see the technote also said it was fixed in 8.5.1 FP2... I skipped FP2 and now I am on FP3. I haven't had an issue with this since upgrading to FP3.

    I got a chuckle out of the work around :)

    ReplyDelete
  10. I still have this error even with 8.5.1 FP5 (on Seven 64).
    LN is definitively a fucking product

    ReplyDelete